Digital Signage

Sigurno ste i sami svesni da je bitka za tržište jača nego ikada, konkurencija sve veća, a klijenti sve zahtevniji, kojom god delatnošću da se bavite. Zato je potrebno da budete inovativni i kupcima primamljivi.

Uz Digital Signage, koji se može primeniti na gotovo sve oblasti poslovanja, Vaše oglasne poruke će biti efektne i stići će do mnogo šireg audiorijuma, nego što tradicionalni mediji oglašavanja mogu da Vam pruže.

Naše klijente, koji uspešno primenjuju digital signage, podelili smo u deset tržišnih niša. Pogledajte na koji način, po ugledu na njih, možete unaprediti svoje poslovanje.

barracud-digital-signge-strana

Lanci maloprodaje

Ciljano povećajte prodaju tako što ćete sa kupcima podeliti informacije o promocijama, sniženjima, novim proizvodima. Dozvolite drugim brendovima da se reklamiraju na ekranima u Vašim objektima i dodatno povećajte prihod. Upravljajte sadržajima sa svih ekrana centralizovano. Dosadašnja istraživanja su pokazala da se prodaja proizvoda reklamiranih preko digital signage-a povećava i do 50%. Sigurno želite to da iskoristite.

Pogledajte primere:

Digital Signage Lanci maloprodaje
barracuda-shopping-centar

Šoping centri

Svetski poznati šoping centri su već odavno prepoznali značaj digital signage-a. Zašto to ne biste uradili i Vi? Izaberite ekrane po meri šoping centra, animirajte sve koji dođu i interaktivnim sadržajima ih duže zadržite u svom prostoru. Ostvarite dodatni prihod rentiranjem oglasnog prostora na novim, interaktivnim ekranima, čije se reklame duže pamte.

HoReCa

(hoteli, restorani, barovi)

Najbolji hoteli, restorani i barovi oživeli su svoje ekrane sadržajima koje im nudi digital signage. Preko ekrana, hoteli svoje goste informišu o redu letova, vremenskoj prognozi, pokazuju im mesta sa najboljom gastronomskom uslugom… Ugostiteljski objekti goste obaveštavaju o specijalitetima kuće, promotivnim akcijama, događajima. Svi zajedno na ekranima plasiraju i sadržaj sa svojih profila na društvenim mrežama. Osim povećanja prodaje, objektima iz HoReCa industrije koje imaju digital signage, to doprinosi i višim ocenama na Trip Advisor-u.

Pogledajte primere:

barracua-restorani
barracuda-kazina-i-kladionce

Kazina i kladionice

Kazina i kladionice su prepoznale značaj digital signage-a, pa svoju ciljnu grupu preko ekrana obaveštavaju o novim igrama na sreću, kvotama, zanimljivim statistikama u vezi sa sportom, itd. Bilo da svoje promotivne aktivnosti plasiraju na ekranima u svojim ili tuđim objektima, efekti su jednako dobri – novi klijenti rado dolaze, a stari se zadržavaju.

Banke i osiguravajuće kuće

Banke i osiguravajuće kuće znaju da njihovi klijenti ne vole da čekaju dok stignu na red. Zato su rešili da ih animiraju, a ujedno i informišu. Znaju da je digital signage idealno rešenje za plasiranje informacija o kursnoj listi, povoljnim kreditima, raznim vrstama osiguranja, štednji, korišćenju e-banking aplikacije i drugim pogodnostima koje banke i osiguravajuće kuće nude. To su poruke koje klijenti dugo pamte.

barrcuda-banka
barracuda-bolnice

Bolnice

Odlazak na pregled mnogim pacijentima je mučan, a kada moraju da čekaju još im je teže. Klinike, koje u svojim čekaonicama imaju digital signage, primetile su da zbog toga pacijenti pomno prate sadržaj sa ekrana. Osim što im skreće misli, zainteresuje ih jer im preko ekrana najčešće budu plasirani korisni saveti o zdravlju, ali i promotivne ponude same klinike, kao i reklame oglašivača.

Festivali

Primena digital signage-a postala je standard u svetu pri organizaciji velikih festivala. Sadržaj plasiran na ekranima dopire do velikog broja ljudi, ciljne grupe oglašivača, a ukoliko se ekrani povežu i sa stranicama na društvenim mrežama festivala, gde se vide sve aktivnosti posetilaca, sigurno je da oduševljenje publike neće izostati. Reklamne poruke će, ujedno, imati daleko veći efekat.

barracuda-beer-fest
barracuda-trening

Sportski centri i teretane

Sportski centri i teretane preko digital signage-a na nepostredan, ali veoma efikasan način, komuniciraju sa svojim korisnicima. Na ekranima im prikazuju mesečne popuste i akcije, raspored rada trenera, daju im mogućnost zakazivanja treninga,.. Mnogi, posebno sportski brendovi, kao i suplementi, prepoznali su ekrane u teretanama i sportskim centrima, kao idealno mesto za reklamiranje svojih proizvoda.

Obrazovne i ustanove kulture

Vizuelni sadržaji predstavljeni digitalno nikome nisu bliži nego mladima – učenicima i studentima. Zato je digital signage idealan za primenu u školama i fakultetima, pa i ne treba da čudi zašto se moderne obrazovne ustanove sve više oslanjaju na naša rešenja. Oni rezultate pismenih radova, kao i rasporede predavanja ili ispita više ne štampaju na papirima, pa lepe na oglasne table, već jednostano objave na ekranima preko digital signage-a. Po istom principu informištu o zanimljivim činjenicama o ustanovi, događajima, danima otvorenih vrata. I ustanove kulture preko digital signage-a postaju prisnije sa posetiocima, pa najave događaja i sva objašnjenja o postavkama u muzeji ili izložbi prenose putem interaktivnih ekrana.

barracuda-pumpe

Benzinske pumpe

Povećajte vidljivost benzinskih stanica, kao i prodaju odabranih goriva, derivata i proizvoda na samoj pumpi. Na najbolji način predstavite aktuelne akcije i pogodnosti koje Vaša pumpa nudi. Centralizovano opravljajte sadržajima u svim poslovnicima i poboljšajte efikasnost oglašavanja u poslovnicama.