Digital Signage – povećajte profit Vašeg objekta uz pomoć digitalnih ekrana

Promo period 7 dana

Iskoristite Digital Signage i pretvorite ekrane u Vašim objektima u reklamni prostor, povećajte prodaju i ostvarite ekstra prihod od oglašivača. Pridružite sa najvećoj digital signage mreži u regionu i unapredite poslovanje Vašeg objekta.

Kontaktirajte nas

Iskoristite promo period od 7 dana i testiraje naše rešenje u Vašem objektu!

Naša Digital Signage rešenja u praksi

 • Povećajte prodaju oglašavanih proizvoda do 51%
  Prodaja prikazivanih proizvoda na ekranima, pomoću digital signage-a, značajno raste. Impulsvina kupovina je podstaknuta putem naših rešenja, pa do 70% ljudi koji vide reklame u objektima neplanirano potroši novac.
 • Samoodrživost – ostvarite ekstra prihod od oglašivača
  Barracuda Adria poseduje najveću digital signage mrežu u regionu, sa više od 150 objekata, što je idealna prilika za oglašivače da se predstave svojoj ciljnoj grupi. Za naše korisnike to znači dodatni prihod od oglašivača koji žele reklamiranje u njihovim objektima. Taj prihod često premašuje trošak usluge, pa je digital signage direktno samoisplativ, a povećanje prodaje i drugi benefiti postaju besplatni.
 • Bolje korisničko iskustvo u objektima
  Povećanje prodaje i prihod od oglašivača nisu jedini benefiti. Putem naših digital signage rešenja, povezujete se putem društvenih mreža direktno sa publikom, prezentujete im važne informacije i poboljšavate kvalitet provedenog vremena u Vašem objektu.
 • Efikasno upravljanje sadržajem
  Uz pomoć softvera iz naše ponude na najlakši mogući način menjajte sadržaj na svim svojim ekranima istovremeno, uz redovno praćenje njihovih efekata. Jednostavno menjajte sadržaj na svim ekranima u realnom vremenu, sa bilo koje lokacije koja ima pristup internetu. Softver je kreiran tako da i korisnici bez ikakvog tehničkog predznanja i iskustva mogu lako da ga koriste.
 • Puna podrška Vašem poslovanju
  Naše višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima omogućava nam da za svakog klijenta pojedinačno kreiramo najbolji način upotrebe našeg rešenja, skrojen po potrebama njegovog objekta. Od predloga kreativa i sadržaja, do pronalaženja oglašivača za Vaš objekat, naš tim je uvek tu za unapređenje Vašeg biznisa.

Iskoristite priliku i isprobajte naša rešenja u Vašem objektu 7 dana bez obaveze prihvatanja

Ponosimo se što su se baš oni odlučili za naša Digital Signage rešenja

digital signage klijenti

Ponosimo se što su se baš oni odlučili za naša Digital Signage rešenja

Digital-signage-klijenti-mob-2