Šta je Digital Signage Advertising Network?

  • Ako imate agenciju za rent-a-car svoje ponude možete prikazati na ekranima luksuznih hotela. Vrhunska vina iz Vaše pronude mogli bi da probaju gosti najboljih restorana.
  • Sve to Vam omogućava oglašavanje kroz Digital Signage Advertising Network. Iskoristite najveću mrežu ekrana da svoje reklamne poruke postavite na ekrane, baš tamo gde se Vaša ciljna grupa nalazi.
  • Svoje ponude i promocije možete plasirati putem ekrana u više od 150 objekata, koji koriste Barracuda Adria digital signage rešenja. Bitno je samo da odaberete lokacije gde se Vaši potrošači često nalaze, i da preko već postojećih ekrana u objektu, predstavite svoju ponudu proizvoda ili usluga na najbolji način.

Digital Signage Advertising Network Vam omogućava da kroz efikasniju promociju Vaših proizvoda ili usluga znatno uvećate svoju prodaju i profit u kratkom vremenskom roku. Prodaja proizvoda oglašavanih preko digital signage-a se povećava i do 50 odsto, pa zašto i Vi ne biste iskoristili ove mogućnosti i postali deo najveće digital signage mreže?

DIGITAL SIGNAGE baraccuda-DSAN-img

Prednosti korišćenja DSAN?

Svoje oglase možete plasirati putem ekrana u više od 150 objekata, koji koriste Barracuda Adria digital signage rešenja, jer sa vlasnicima imamo ugovor o reklamiranju. Taj ugovor omogućava da se na njihovim ekranima prikazuju reklame oglašivača. Bitno je samo da odaberete lokacije gde se Vaši potrošači često nalaze, i da preko već postojećih displeja u objektu, predstavite svoju robu ili usluge na najbolji način.

Digital-Signage-Ikonice-1024x630

Ciljano povećajte prodaju

Istraživanja su pokazala da prodaja proizvoda, koji se reklamiraju putem digital signage-a, raste i do 50 odsto. Zašto Vaš proizvod ne bi bio jedan od njih? U moru različitih izbora, donošenje odluke o kupovini potrošačima je znatno olakšano ukoliko na ekranima vide preporuku Vašeg proizvoda ili usluge. Digital Signage povećava impulsivnu kupovinu, pa više od 70 odsto potrošača kaže da neplanirano potroši novac zbog ponude koju su videli na interaktivnim ekranima. Neka na taj način potroše novac i na Vaš proizvod ili uslugu.

barracuda-ciljano-povecanje-prodaje
Digital signage jačajte-svoj-brend

Jačajte svoj brend

Brendovi koji se oglašavaju putem digital signage-a povećavaju prodaju do 30 odsto. A znate li i da se poruke viđene preko digital signage-a duže pamte? Više do 80 odsto potrošača se seća sadržaja koji su videli na interaktivnim ekranima, znatno više nego na tradicionalnim, statičnih plakatima ili bilbordima. Zato neka zapamte baš Vašu ponudu. Jačaćete i Vaš brend, jer će potrošači uz Vaš proizvod ili uslugu sigurno zapamtiti i ime ili logo Vaše kompanije.

Birajte ko će, kada i gde videti Vaše reklame

Oglašavanje kroz naše digital signage mreže omogućava Vam da svoje oglasne poruke predstavljate svojoj ciljnoj grupi na svim mestima koja koriste naša digital signage rešenja. Izaberite lokacije na kojima je prisutna Vaša ciljna grupa potrošača i predstavite im se. Pomoći ćemo Vam da odaberete objekte u kojima ćete plasirati svoje oglasne poruke, da bi rezultati bili najefektniji.

digital signage dinamic-play-list

U kojim industrijama smo zastupljeni?

Barracuda Adria trenutno ima više od 150 lokacija gde se uspešno primenjuju digital signage rešenja. Niše u kojima se primenjujemo našu Digital Signage Advertising mrežu razvrstali smo u deset kategorija. To su: lanci maloprodaje, HoReCa (hoteli, restorani i barovi), šoping centri, kazina i kladionice, banke i osiguranja, bolnice, festivali, sportski centri i teretane, obrazovne i ustanove kulture.

Ko su naši klijenti?

digital signage klijenti
digital signage klijenti 2
Digital-signage-klijenti
Digital-signage-klijenti-mob-2
Digital-signage-klijenti mob 2
Digital-signage-klijenti mob 3
Digital-signage-klijenti mob 4
Digital-signage-klijenti mob 5
Digital-signage-klijenti mob 6