Oglašavajte svoj biznis u najboljim beogradskim restoranima i hotelima

Digital Signage – prolećna akcija popust do 70%

Iskoristite specijalnu promociju za male biznise i predstavite Vašu ponudu proizvoda ili usluga u 15 najboljih beogradskih ugostiteljskih objekata. Pažljivo smo odabrali 10 restorana i 5 hotela u kojima se mogu prikazivati reklame Vašeg biznisa koje će sigurno privući pažnju gostiju.

Kontaktirajte nas

Iskoristite prolećnu akciju i ostvarite do 70% popusta.
Ekrani u najboljim beogradskim hotelima i restoranima čekaju na reklamu Vašeg biznisa!

  • 3 meseca oglašavanja
  • 10 Restorana
  • 5 Hotela
  • 1440 prikazivanja mesečno


Oglašavanje u našoj Digital Signage mreži u praksi

Iskoristite specijalnu promociju za male biznise i predstavite Vašu ponudu proizvoda ili usluga u 15 najboljih beogradskih ugostiteljskih objeakata. Pažljivo smo odabrali 10 restorana i 5 hotela u kojima se mogu prikazivati reklame Vašeg biznisa koje će sigurno privući pažnju gostiju.

Iskoristite prolećnu akciju i ostvarite do 70% popusta.

  • Ako imate agenciju za rent-a-car svoje ponude možete prikazati na ekranima luksuznih hotela. Vrhunska pića iz Vaše pronude mogli bi da probaju gosti najboljih restorana i hotela? Želite da svoj salon predstavite u najboljem svetlu pravoj ciljnoj grupi? Potencijalni pacijenti vaše ordinacije provode vreme u najboljim beogradskim i restoranima i kafićima i želite da im baš tu predstavite Vaše usluge?
  • Sve to Vam omogućava oglašavanje kroz Digital Signage Advertising Network. Iskoristite našu mrežu ekrana da svoje reklamne poruke postavite na ekrane, baš tamo gde se Vaša ciljna grupa nalazi.
  • U okviru ove prolećne akcije svoje ponude i promocije možete plasirati putem ekrana u 15 vrhunskih ugostiteljskih objekata, koji koriste Barracuda Adria digital signage rešenja. Predstavite svoju ponudu na najbolji način tamo gde se Vaši potrošači često nalaze, i iskoristite 70% popusta!
  • Digital Signage Advertising Network Vam omogućava da kroz efikasniju promociju Vaših proizvoda ili usluga znatno uvećate svoju prodaju i profit u kratkom vremenskom roku. Prodaja proizvoda oglašavanih preko digital signage-a se povećava i do 50 odsto, pa zašto i Vi ne biste iskoristili ove mogućnosti i postali deo najveće digital signage mreže?

Iskoristite priliku i predstavite Vaš biznis gostima najboljih beogradskih restorana i hotela!

Ponosimo se što su se baš oni odlučili za naša Digital Signage rešenja

digital signage klijenti

Ponosimo se što su se baš oni odlučili za naša Digital Signage rešenja

Digital-signage-klijenti-mob-2