Terminal – Prodaja oglašavane hrane porasla više od 20%

digital signage terminal

O Terminalu

 

Terminal Gastro Bar postoji od 2015. godine. Rangira se kao jedan od vodećih beogradskih restorana. Osim profesionalne usluge, nudi poseban ambijent, koji se sastoji od bašte sa pogledom na hram Svetog Save u Beogradu, Lounge Bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana na galeriji, koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja. Terminal je prepoznao da su digital signage rešenja postala standard u svetu vrhunskih restorana i priključio im se.

KATEGORIJA

Hoteli i restorani

BROJ EKRANA

4

DATUM

2017

Zašto je Terminal izabrao Barracuda Adria rešenje

Prodaja oglašavane hrane porasla više od 20%

Restoran Terminal je na već postojeće ekrane u svom objektu primenio naša digital signage rešenja. Svesni činjenice da digital signage smanjuje osećaj čekanja, a gostima u restoranu olakšava izbor jela i pića prilikom naručivanja, ustanovili su da gost kad jelo ugleda na ekranu često poželi i da ga proba. Gotovo odmah su primetili da prodaja specijaliteta, prikazivanih na ekranima, raste za više od 20 odsto. Zato su digital signage početli da primenjuju i u druge svrhe.

Sada se na ekranima u Terminalu, osim specijaliteta, kroz dobro izmontirane video snimke iz kuhinje, prikazuje i način pripreme hrane. To je gostima zanimljivo, jer se edukuju i neke od kuvarevih tehnika mogu da primene i u svom domu.

Terminal je digital signage vešto iskoristio i da obavesti goste da su uveli dostavu hrane, koja se može naručiti preko mobilne aplikacije. Ujedno ih, takođe preko ekrana, redovno informišu o akcijskim ponudama hrane i pića, kao i svim događajima u restoranu, poput svirki, koje se tamo redovno organizuju.

Sve popularnija Instragram stranica Terminala

Instagram stranica restorana Terminal, koja sada ima skoro 17.000 pratilaca, postala je znatno popularnija od kada su je povezali sa ekranima u restoranu i goste zamolili da se i oni fotografišu i čekiraju gde se nalaze. Instagram feed im je postao znatno bogatiji, a sve promene njihovoj stranici sada se pojavljuju na ekranima u restoranu u realnom vremenu.

Digital-Signage-HoReCa-Terminal2