Klinika Acibadem Sistina – Više od 400 ekrana povezanih u digital signage

Digital signage AS-Logo-2-reda-na-belo

O Klinici Acibadem Sistina

 

Klinika “Acibadem Sistina” nalazi se u Skoplju i deo je najveće mreže bolnica u Jugoistočnoj Evropi. Prostire se na više od 22.000 kvadratnih metara na sedam spratova, ima 11 operacionih sala, krevete za 275 pacijenata u 39 različitih jedinica. Tu radi 140 vodećih specijalista za različite vrste bolesti, pa s ponosom mogu da kažu da su ih i pacijenti prepoznali kao jedne od najboljih, s obzirom da je u klinici, od osnivanja 2001. godine do sada, pregledano ili lečeno skoro pola miliona ljudi.

KATEGORIJA

Bolnica

BROJ EKRANA

450+

DATUM

2018

Zašto je Klinika Acibadem Sistina izabrala Barracuda Adria rešenje

Više od 400 ekrana povezanih u digital signage

Klinika “Acibadem Sistina” digital signage rešenja kompanije Barracuda Adria koristi dvojako, kako za sopstvenu promociju, tako i za plasiranje promotivnih poruka oglašivača. Pred nas su postavili izazov da u digital signage povežemo više od 400 ekrana, koja se u klinici nalaze u čekaonicama i bolničkim sobama, što smo uspešno obavili.

Sada pacijenti “Acibadem Sistine”, dok čekaju svoj red za pregled, ili tokom boravka u bolesnilčkim posteljama, na ekranima mogu videti korisne informacije o zdravlju, pravilnom načinu ishrane, mogu čuti savete za ulepšavanje i negu, ali i upoznati se sa svim uslugama i promotivnim paketima koje klinika nudi.

Društveno odgovorno poslovanje klinike takođe je jedna od stvari koje pacijenti mogu videti na ekranima, a ostavljen je prostor i za oglašivače, najčešće farmaceutske kuće, koji žele da predstave svoje proizvode pacijentima, odnsno svojoj ciljnoj grupi.

Nekoliko klikova za promenu sadržaja na 400 ekrana

U “Acibadem Sistini” znaju da čekanje na pregled može biti izuzetno dosadno i frustrirajuće. Pacijente čini nervoznim i nestrpljivim. U slučaju ove klinike, osim što smanjuje osećaj čekanja, naše digital signage rešenje znatno je olakšalo i promenu oglasnih poruka.

Ukoliko bi sadržaj na svakom od više od 400 ekrana klinike morao da se menja posebno, to bi trajalo čitavu večnost. Kao stručnjaci za digital signage ponudili smo im rešenje uz pomoć koga poruke sa svih ekrana mogu jednostavno i brzo da menjaju sa jedne lokacije. Dovoljno je reći da su prezadovoljni rezultatima koje zajedno postižemo.

Digital-Signage-Bolnice-Klinika-Acimbadem2