Animiranje gostiju uz digital signage u hotelu

Digital-Signage-hyatt-logo

O Hyatt Regency hotelu

 

Hyatt Regency je beogradski 5* hotel, idealan za odmor ili boravak tokom poslovnih putovanja. Nalazi se u srcu Novog Beograda. Osim blizine centra grada i dobre povezanosti sa beogradskim aerodromom, gostima nudi brojne mogućnosti za relaksaciju i uživanje. Barracuda Adria digital signage rešenja uspešno primenjuju od prve polovine 2018.

KATEGORIJA

Hoteli i restorani

DATUM

2018

Zašto je Hyatt izabrao Barracuda Adria rešenje?

Displeji u hotelu na ključnim mestima

Poput drugih svetski poznatih hotela Hyatt Regency na svojim ekranima primenjuje digital signage, uspešno animirajući i informišući goste. Ekrane su postavili pored recepcije, ispred restorana i pored liftova. To su mesta kuda gosti često prolaze i gde će sigurno biti zapaženi. Zato su gotovo odmah po primeni naših rešenja primetili odlične reakcije.

Sve informacije dostupne gostima

Displeji u Hyatt-u služe kao mesta na kojima se predstavljaju promocije hotela, događaji, lojaliti program, njihove globalne kampanje poput World of Hyatt… Na ekranu ispred restorana gosti mogu videti jela sa menija, a pored recepcije raspored letova ili svetske vesti. Na ekranima su predstavljene i ponude partnera hotela, dok su displeji povezani i sa Instagramom i sajtom TripAdvisor.

Uz #hyattregencybelgrade raste popularnost hotela

Fotografije sa Instagrama, kako zvanične Hyatt-ove, tako i gostiju, menjaju se na ekranima u realnom vremenu. Isti slučaj je i sa recenzijama sa TripAdvisor-a. Sve to gostima veoma privlači pažnju, zbog čega se uključuju, koriste hashtag #hyattregencybelgrade i objavljuju fotografije ili prenose svoja iskustva iz hotela, koje odmah vide i na ekranima. Ujedno, u Hyatt-u znaju da lepe fotografije i odlične recenzije svakako dovode i nove goste.

Digital-Signage-hyatt