Falkensteiner – Prihod porastao za 30%

digital signage falkensteiner

O Falkensteiner hotelima

 

Falkensteiner je lanac hotela sa 4*, koji se nalaze u Austriji, Italiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Slovačkoj, Češkoj i Srbiji. Gostima nude kako romantične vikende u planinama, tako i nezaboravan porodični odmor na obali mora. Iako je svaki Falkensteiner hotel jedinstven, zajednički su im udobnost, vrhunska usluga i ukusna hrana. Barracuda Adria digital signage rešenja uspešno su primenili Falkensteiner hoteli u Srbiji i Crnoj Gori.

KATEGORIJA

Hoteli i restorani

BROJ EKRANA

8

DATUM

2017

Zašto je Falkensteiner izabrao Barracuda Adria rešenje?

Prihod porastao za 30%

Povećanje prihoda od čak 30 odsto usledilo je u Falkenseiner hotelima u Budvi i Beogradu nakon primene Barracuda Adria digital signage rešenja.

Falkensteiner je ekranima opremio liftove, fitness centar, lobi, bar, kao i druge zajedničke prostorije, da goste upozna sa kompletnom ponudom. Na ekranima predstavljaju svoje restorane za različite vrste proslava, konferencijske sale, ponudu za masaže, prevoz do aerodroma… Ujedno, hoteli prihoduju jer su rent-a-car kompanijama, i drugim firmana čija su ciljna grupa stranci, omogućili oglašavanje na svojim ekranima.

Za 100% porastao broj pozitivnih ocena

Broj pozitivnih ocena Falkensteiner hotela na Trip Avisor-u je udvostručen od uvođenja digital signage-a. I beogradski i budvanski Falkensteiner ocenjeni su kao odlični, dok je beogradski plasiran u top 10 među 108 hotela u gradu.

To su postigli tako što su uz primenu naših digital signage rešenja preko ekrana komunicirali sa svojim gostima i podsećali ih da na Trip Advisor-u podele svoje iskustvo iz hotela. Sada se te ocene i komentari preko ekrana plasiraju svima koji dolaze u Falkensteiner hotele.

Digital-Signage-HoReCa-Falkensteiner2