Boutique – Prodaja oglašavane hrane porasla više od 31%

Digital Signage Boutique logo

O Boutique

 

BOUTIQUE koncept je napravljen tako da vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina. U svakom od restorana pronaćićete opuštajući enterijer koji odiše energijom i uzbuđenjem u koje ćete rado dovoditi svoje prijatelje, i osećati se uvek dobrodošlim. Oni vode računa o vašim potrebama dok uživate sa poslovnim ili privatnim prijateljima. Urbani puls grada kuca kao srce BOUTIQUE lokala.

KATEGORIJA

Hoteli i restorani

BROJ EKRANA

2

DATUM

2018

Zašto je Boutique izabrao Barracuda Adria rešenje

Zadatak

Boutique je tražio način kako da promoviše svoje ponude i da pruži gostima zanimljiv sadržaj, kao i lako upravljanje tim sadržajom na svim lokacijama.

Razlog

Barracuda Adria je omogućila da na svim Boutique lokacijama se postavi interaktivan sadržaj, koji osim informativnog dela, nudi i zanimljiv sadržaj, kako bi gosti uvek imali mogućnost da vide nešto novo uz postojeće promocije ponuda restorana

Rešenje

Naše rešenje je stvorilo interaktivno iskustvo za potrošače, koristeći TV ekrane u restoranima. Podstiče goste da postavlja slike sa društvenih mreža. Omogućava efikasnu promociju ponuda kroz digitalne menije i vidljive slike i video na jednostavan način. Uspeli smo da im nadjemo rešenje, kako da na svim lokacijama postavljaju sadržaj, tačnije kako da povežu svoje ponude i postavljaju sadržaj sa jednog mesta za sve lokacije.

Digital-Signage-HoReCa-Boutique2