Beogradski Beer Fest – Video šou za 100.000 posetilaca

digital signage festivali beer fest

O Beer Festu

 

Belgrade Beer Fest je najposećenija manifestacija u jugoistočnoj Evropi, koja svojim posetiocima već godinama, tokom pet dana u avgustu, na nekoliko bina, pruža više od 100 besplatnih koncerata.

KATEGORIJA

Festival

BROJ EKRANA

8

DATUM

2017

Zašto je Beogradski Beer Fest izabrao Barracuda Adria rešenje

Video šou za 100.000 posetilaca

Baracuda Adria sistem integrisao je putem digital sigange-a social media aktivnosti 100.000 posetilaca Beer Fest-a dnevno u jedan veliki homogeni zajednički video šou.

Dok traje svirka na ekranima se pojavljuju sve aktivnosti posetilaca na društvenim mrežama, koje su u vezi sa festivalom. Sve njihove fotografije i komentari, koje objavljuju na svojim profilima, a taguju Beer Fest, dostupne su u realnom vremenu na ekranima. Posetiocima je to zanimljivo, rado gledaju u displeje jer na njima odmah vide svoje objave, što koriste i sponzori za sopstvenu promociju. Oglašavane poruke sponzora tako dopiru do mnogo ljudi, ciljne grupe. To reklame čini znatno efektnijima, čime se povećava prodaja oglašavanje robe ili usluga.

Primena digital signage-a na festivalima u svetu nije novost, ali je Belgrade Beer Fest svakako među privima koji je prepoznao benefite primene ovog tipa oglašavanja u Srbiji. Organizatori tog festival kažu da smo u prethodne dve godine ostvarili odličnu sadradnju i da festival više i ne mogu da zamisle bez digital signage-a.

Digital-Signage-Festival-Beer-Fest2